Six of Swords βš”οΈ πŸƒ.

IMG_3237.JPG

It’s #TarotTuesday

Card - Oct. 2nd Six of Swords βš”οΈ πŸƒ.

β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €

The Six of Swords offers you a fresh start and the opportunity to clear your mind.

β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €

Changes are on the wind, bringing you a new peace. Leave distractions and drama behind!

β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €

Transition. Let go of weight, no matter the consequences, to move toward better things and a more authentic self. In order to move forward some things need to be left behind.To sail smoothly into calmer waters we must consciously leave behind old fights, confrontations, stale thoughts and attitudes. Take proper responsibility for your words and actions from what has occurred in the Three and Five of Swords. The Six brings the promise of harmony. Remember, to row a boat successfully there must be good balance and strength.

β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €

Tarot Deck - Zombie TarotπŸ”»